Kuka olen?

Moro! Olen 23-vuotias tamperelainen urheiluhieroja. Valmistuin 28.6.2019 Tampereen Urheiluhierojakoulusta ja päätin heti opintojeni päätyttyä ryhtyä yrittäjäksi aloittamalla hierojana työskentelyn omassa tuoreessa yrityksessäni. Toimitilani löytyy aivan Tampereen keskustasta hyvien kulkuyhteyksien päästä. 

Urheiluhierojakoulusta koen saaneeni hyviä eväitä matkalle kohti hierojana toimimista sekä yrittäjyyttä. Vastavalmistuneena minulta löytyy alan viimeisin ja tuorein tieto-taito, sekä vahva teoriapohja, jota pääsen työssäni hyödyntämään.

Tieni urheiluhierojan ammattiin on johdattanut läpi elämän jatkunut innostus sekä intohimo urheiluun - tätä kautta heräsi kiinnostus luonnollisesti myös terveydestä huolehtimiseen, kunnon ylläpitämiseen sekä kehonhuoltoon. Intohimonani on kannustaa myös muita liikkumaan ja pitämään terveydestään huolta! Liikuntamuodoista itselleni vahvin osa-alueeni on kuntosali- sekä kehonpainoharjoittelu, joita olen jo monen vuoden ajan aktiivisesti harjoittanut. 

Hierojana toimimisena ehdottomasti parasta ovat asiakkaiden tyytyväisyys sekä jatkuva oppiminen. On hienoa, kun työssäni pääsen kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja räätälöimään juuri

heille sopivimman hoitomuodon sekä -suunnitelman - on palkitsevaa nähdä kuinka hieronnasta saatu hyöty tulee esille esimerkiksi liikkuuvuuden paranemisessa ja hyvän olon tuottamisessa asiakkaalle.

Oli kyseessä akuutti lihaskireys, jumi, tai vain halu hemmotella itseään ja rentoutua, olet erittäin tervetullut asiakkaakseni.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varataan juuri sinulle

sopiva aika sekä hoito! 

10-syytä, miksi hieronta kannattaa:

1. Avaa ja helpottaa lihaskireyksiä.

2. Parantaa liikkuvuutta.

3. Tehostaa verenkiertoa ja poistaa               kuona-aineita kehosta. 

4. Nopeuttaa aineenvaihduntaa.

5. Palauttaa liikuntasuorituksen jälkeen.

6. Tukee lihasten kasvua ja kehitystä.

7. Oppii tuntemaan ja tulkitsemaan             omaa kehoaan.

8. Aikaa omalle itselleen.

9. Unenlaatu paranee.

10. Edistää kokonaisvaltaista                        hyvänolon tunnetta  sekä hyvinvointia.

© 2019 Klaus Heikkinen

p. 045 78713919  / urheiluhierojaklaush@hotmail.com / Puutarhakatu 16B 33210 Tampere